NurAiD II™ MLC 901

/NurAiD II™ MLC 901
NurAiD II™ MLC 901 2019-12-15T13:55:01+01:00

NurAid II™ ( NeuroAid) është një preparat natyral i provuar dhe i sigurt, i prodhuar me përzierjen e 9 substancave natyrale që ndihmojnë kthimin e pavarësisë së individëve në jetën e përditshme, me ndihmën e efektit adaptogjen. Për informata më të hollësishme lidhur me produktin vizitoni ueb faqen www.neuroaid.com, www.nuraid.com

Proksi farma është përfaqësues ekskluziv dhe distributor i NurAiD II MLC 901 për Maqedoninë, produkt ky i kompanisë MOLEAK. www.moleac.com

 

0
Numri i pacientëve të përfshirë me studimet klinike
0
Numri i publikimeve shkencore, të publikuara revista shkencore internacionale
0
Numri i pacientëve që kanë pranuar NurAid II në vitin 2016 është
0
NurAid II mund të gjendet në 35 vende të ndryshme

Mënyra e dozimit të NurAid II

 • Duhet të merren 2 kapsula, 3 herë në ditë, gjatë një periudhe 3 mujore. Terapia mund të vazhdojë për 6 muaj, për një efekt më të mirë dhe më të gjatë.
 • 1 paketim ka 180 kapsula, sasi kjo e mjaftueshme për një tretman njëmujor.
 • NurAid II duhet të merret në formë orale. Të gëlltitet e gjithë kapsula. Pacientët që kanë probleme me gëlltitjen kapsulën mund ta hapin dhe përmbajtja e saj të tretet në ujë. Gjithashtu, mund të aplikohet edhe me sondë gastrike.

Përmbajtja e NurAid II

NurAid II përmban 9 përbërës herbal:

 • Salviae miltiorrhizae,
 • Paeoniae lactiflora,
 • Ligusticum chuanxiong,
 • Angelicae sinensis,
 • Carthamus tinctorius,
 • Prunus persica ,
 • Polygala tenuifolia
 • Acorus tatarinowii
 • Astragalus membranaceus

 

Profili i sigurisë i NurAid II

NurAid II (NeuroAid) është një suplement natyral i sigurt për t’u përdorur dhe mund të tolerohet mirë. Nuk janë regjistruar efekte anësore më serioze lidhur me përdorimin e NurAid II. Në raste të caktuara janë regjistruar efekte anësore gastrointestinale të kalueshme. NurAid II mund të shkaktojë grykë të thatë dhe etje të theksuar.

 • Pacientët që marrin barna perorale antikoagulonte duhet të vazhdojnë me monitorimin e rregullt INR, sipas rekomandimit.
 • Të ruhet në vend të thatë dhe të ftohtë.
 • Nuk duhet ta përdorin fëmijët, femrat shtatzëna dhe ato që ushqejnë me gji.
 • Të mos tejkalohet sasia ditore e rekomanduar.
 • Produkti të mbahet larg fëmijëve.
 • Mund ta konsumojnë edhe vegjetarianët.