Shtëpi 2019-08-18T23:27:55+02:00

Rreth Proksi Farma

Lexoni më shumë për kompaninë tonë

Rreth NurAiD II

Lexoni më shumë rreth NurAiD II

Blog

Këshilla për shëndetin tuaj

Si dhe ku të përdorin NurAiD II™

NurAid II™ MLC901 është një preparat natyral i provuar dhe i sigurt, i prodhuar me përzierjen e 9 substancave natyrale që ndihmojnë kthimin e pavarësisë së individëve në jetën e përditshme, me ndihmën e efektit adaptogjen.

Lexo më shumë

Proksi Farma

Proksi farma është një kompani farmaceutike, e fokusuar në forcimin e shëndetit dhe përmirësimin e cilësisë së jetës së pacientëve.

Ne jemi fokusuar në shpërndarjen më efikase dhe më cilësore, si dhe në marketingun dhe promovimin e produkteve farmaceutike.

Proksi farma është përfaqësues ekskluziv dhe distributor i NurAiD II MLC 901 për Maqedoninë, produkt ky i kompanisë MOLEAK. www.moleac.com

Lexo më shumë