NeoThrombin

/NeoThrombin
NeoThrombin 2024-07-11T12:15:08+02:00

NeoThrombin

НеоТромбинот е иновативен и природен додаток во исхраната кој работи на проодност на крвните садови и го зајакнува циркулаторниот систем. Делува како:

  • спречување на васкуларни промени во мозокот (вклучувајќи мозочни удари)
  • спречување на миокарден инфаркт
  • намалување на ризикот од згрутчување на тромбоцитите, наслаги и стеноза во луменот на крвните садови