Почетна 2019-12-15T13:52:03+01:00

За Прокси фарма

Прочитајте повеќе за нашата компанија

За NurAiD II

Прочитајте повеќе за NurAiD II

Блог

Совети за вашето здравје

Како и каде се користи NurAiD II™

НурАид II™ МЛЦ 901  е докажан и безбеден природен препарат, направен од мешавина на 9 природни субстанции кои помагаат при враќањето на независноста во секојдневниот живот  преку адаптогениот ефект.

Прочитај повеќе

Прокси фарма

Прокси Фарма е фармацевтска компанија, посветена на подобрување на здравјето и квалитетот на животот на пациентите.

Фокусирани сме на што поефикасна и поквалитетна дистрибуција како и маркетинг промоција на фармацевтски производи.

Прокси Фарма е ексклузивен застапник и дистрибутер за Македонија на NurAiD II MLC 901

Прочитај повеќе