НурАид II™ МЛЦ901

/НурАид II™ МЛЦ901
НурАид II™ МЛЦ901 2019-12-15T13:54:01+01:00

НурАид II™ МЛЦ 901 (NurAid/NeuroAid) е докажан и безбеден природен препарат, направен од мешавина на 9 природни субстанции кои помагаат при враќањето на независноста на луѓето во секојдневниот живот  преку адаптогениот ефект. За повеќе информации за продуктот, посетете ја www.neuroaid.com или www.nuraid.com

Прокси Фарма е ексклузивен застапник и дистрибутер за Македонија на NurAiD II MLC 901, кој е  производ на  компанијата МОЛЕАК. www.moleac.com

 

0
Број на пациенти вклучени во клинички студии
0
Број на научни публикации објавени во интернационални научни списанија
0
пациенти кои примале НурАид II во 2016
0
Земји каде е достапен НурАид II во светот

Дозирање на НурАид II

 • Се земаат 2 капсули, 3 пати на ден во времетраење од 3 месеци. Терапијата може да се продолжи до 6 месеци за подобар и подолготраен ефект.
 • 1 пакување содржи 180 капсули, што одговара на едномесечен третман.
 • НурАид II се зема орално преку уста. Се зема цела капсула. Кај пациенти кои имат проблем со голтањето, капсулата може да се отвори и содржината да се раствори во течност, исто така може да се внесува преку гастрична сонда.

Состав на  НурАид II

НурАид II се состои од 9 хербални состојки:

 • Salviae miltiorrhizae,
 • Paeoniae lactiflora,
 • Ligusticum chuanxiong,
 • Angelicae sinensis,
 • Carthamus tinctorius,
 • Prunus persica ,
 • Polygala tenuifolia
 • Acorus tatarinowii
 • Astragalus membranaceus

Безбедносен профил на НурАид II

 • НурАид II МЛЦ901 (NurAid/NeuroAid) е природен суплемент кој е безбеден за употреба и добро се толерира. Не се регистрирани посериозни несакани ефекти поврзани со употребата на НурАид II. Во одредени случаеви се регистрирани минливи гастроинтестинални несакани ефекти. НурАид II може да предизвика суво грло и зголемена жед.
 • Кај пациентите кои земаат перорални антикоагулантни лекови, треба да продолжат со регуларен INR мониторинг како што е препорачано.
 • Да се чува на суво и ладно место.
 • Не е погодно за деца, трудници и жени кои дојат.
 • Да не се прекорачува препорачаната дневна  доза.
 • Чувајте го вон дофат од деца.
 • Погоден за вегетаријанци.