За нас

/За нас
За нас 2019-12-15T13:48:07+01:00

Прокси Фарма е фармацевтска компанија, посветена на подобрување на здравјето и квалитетот на животот на пациентите.

Фокусирани сме на што поефикасна и поквалитетна дистрибуција како и маркетинг промоција на фармацевтски производи.

Прокси Фарма е ексклузивен застапник и дистрибутер за Македонија на NurAiD II MLC 901 (NurAid/NeuroAid), кој е  производ на компанијата МОЛЕАК. www.moleac.com

Молеак е иновативна компанија со главно седиште во Сингапур.

Посветена во носење на иновативни решенија за здраствените проблеми на пациентите. Резултат на нивната работа е достапноста на високо квалитетни продукти, со кои се подобрува грижата за болните со мозочен удар ширум светот.

За повеќе информации ве молиме контактирајте не.