блог

/блог

Мозочниот удар е причина број еден за инвалидитет во светот

By | 2018-07-01T20:09:27+02:00 јули 1st, 2018|блог|

Според информациите на светската здравствена организација СЗО, годишно околу 15 [...]

Коментарите се исклучени на Мозочниот удар е причина број еден за инвалидитет во светот